FOLLOW US
POZOVITE NAS 063 82 16 678
Top
Ketering za zaposlene
Želite da napravite manifestaciju, a ne želite da angažujete jednu firmu za ketering, drugu firmu za osoblje, i treću za iznajmljivanje inventara i pribora?
p

Želite da Vaši zaposleni imaju zdrav obrok svaki dan?

Kada misle na ketering, mnogi ljudi pomisle samo na obezbedjivanje hrane za specijalne prilike kao što su proslave rodjendana, venčanja, poslovnih proslava i mnogih drugih. Kada mi zamislimo reč ketering, mi kažemo – zašto ne pretvoriti svaki dan u posebnu proslavu? Ketering više nije samo nešto što se odnosi na vaš poseban dan, mi smo tu da svaki vaš dan bude poseban. Carstvo Ukusa je tu za obezbedjivanje hrane zaposlenima svakodnevno u dogovorenom roku.

Umesto da se vaši zaposleni hrane u pekarama, da jedu neukusne i nezdrave obroke svaki dan, ponudite im nešto mnogo kvalitetnije i zdravije, uz veoma pristupačnu cenu i biće zadovoljniji. Iz naše raznovrsne ponude, moći ćete da izaberete šta najviše odgovara vašem budžetu i naravno mi smo uvek spremni za dogovor. Zadovoljniji zaposleni bolje obavljaju svoj posao, to je činjenica. Umesto da trošite novac na otvaranje kantine u vašem poslovnom objektu. Naše iskusno osoblje je tu da svakodnevne obroke vaših zaposlenih pretvori u iznenadjenje i oduševljenje iznova i iznova svakog dana. Jednim telefonskim pozivom, u mogućnosti ste da dobijete mnogo više nego kod ostalih ketering firmi. Sve veći broj ozbiljnih kompanija obezbedjuje zdrave i ukusne obroke svojim zaposlenima uz pomoć keteringa, zašto se i vaša kompanija ne bi uzdigla na taj nivo. Enormna ušteda novca, vremena, povećanje produktivnosti i opšteg zadovoljstva vaših zaposlenih su samo neke od stvari koje ćete iskusiti ukoliko odlučite da poslujete sa nama.